söndag 28 oktober 2012

2+2 slalom fortsätter

Jagge har kommit en liten bit i slalomträningen, dock går jag väldigt långsamt fram eftersom han fortfarande är ung (7 månader imorgon) och jag har absolut ingen brådska. Så här långt har vi kommit i dagsläget:
För varje gång vi tränar nu flyttar jag andra porten lite, lite uppåt-inåt, bara nån centimeter. Som sagt, sakta men säkert framåt! =)

I och med att Teddy tävlade igår blev det ingen agilityträning för honom idag, han fick istället träna på apporten (ifall vi skulle få för oss att starta i lydnad nån gång ;-)).


Det här är fjärde gången vi tränar på apporten och då Teddy inte är en hund som plockar upp saker hur som helst så måste jag säga att han är riktigt duktig! När jag lämnar fram apporten till honom gapar han och tar den i munnen men än så länge håller han inte fast den. Men det kommer! =)

Efter träningspasset blev det en skogssväng med Monica och hennes cockrar. Kanonhärligt väder att gå i och bara vara! =)                                                         Mattes fina skogsmullar! <3Inga kommentarer:

Skicka en kommentar