söndag 30 december 2012

Året som gått

2012 har varit ett händelserikt år! Och mestadels bra saker! =)
Januari och februari var rätt lugna månader. Johanna och jag var i Norsholm en gång i veckan och simtränade Teddy och Frodo, men på tävlingsfronten hände ingenting. Vi började tävla igen i början på mars och har sen haft ett mycket intensivt tävlingsår. Gåsahoppet måste jag räkna till en utav årets höjdartävlingar! Ja, bortsett från min muskelbristning då förstås... Det satte stopp för mitt tävlande i nästan två månader.

       Och så här ynklig såg jag ut första veckan... När jag inte låg i soffan var det kryckor som gällde.

Som tur var kunde jag ju tänka på min lilla valp som hade kommit till världen den 29:e mars! =)

Så här liten var Jagge för 9 månader sen! =)   Det är Jagge i mitten och så hans två bröder. Två systrar har han också, men de saknas på denna bilden.

Under tiden som jag var "konvalecent" fick Johanna nöjet att köra med Teddy på tävlingar. Och jag måste säga att hon skötte sig skapligt i alla fall, det blev ju en SM-pinne! ;-)    Eller ja, två SM-pinnar faktiskt, men den ena var för perioden till SM 2012 och där hade vi för lite pinnar för att kvala in. Och det är inte det lättaste att köra nån annans hund, så en stor eloge till Johanna! =)

Den 12:e maj blev det en utflykt till Viskafors för att för första gången få se Jagge! <3    Åh, som jag hade längtat till den dagen!

                                         Han var precis så underbar som jag föreställt mig! =)

I slutet på maj kunde jag ÄNTLIGEN tävla igen! Första tävlingen efter skadan blev Kumla, min gamla hemmaklubb (innan jag flyttade till Motala). Och vilken tävling sen då! Teddy och jag knep en SM-pinne på lördagen och en på söndagen! :-D     Det kanske var nyttigt med lite agilityvila för min del... ;-)

Den 8:e juni var det då äntligen dags: Jagge skulle få flytta hem! <3   Allt var förberett, alla saker inköpta och jag fick sluta jobbet tidigare. Teddy och jag begav oss till Viskafors i full fart. Och när vi väl kom fram hade Jagge vuxit och blivit så här söt:

Och den här sötaste lilla varelsen skulle få följa med mig hem! <3    Lyckan var total! =)

Jagges första vecka hemma hos oss var ganska lugn. Jag hade tagit semester så jag var hela tiden hemma. Vi åkte ut på några korta turer i skogen och bekantade oss med varandra.

Sommaren fortgick och Jagge fick hänga med på både det ena och det andra. Lite kul när han var med på sin första agilitytävling  i början av juli. Efter att jag hade kört ett lopp med Teddy och kom tillbaka till tältet så var där ingen Jagge men jag tänkte inte mer på det, utan trodde att nån utav mina kompisar tagit ut honom en sväng. Tills tjejen i granntältet säger "jag tror din valp är på rymmen, för det sprang en pappisvalp där förut". Som tur var hade han redan blivit infångad och var på väg tillbaka till tältet. Lilla rymmarvalpen! ;-)
Dock har det inte hänt någon mer gång sen dess trots många agilitytävlingar. Han ville väl bara utforska världen lite! =)

Augusti var en mycket intensiv tävlingsmånad, vi var iväg precis varenda helg och tävlade! Samt att världens bästa Teddy <3 fyllde 10 år!!

                                                   Mattes underbara, fina ögonsten! <3

Trots sina 10 år är han fortfarande fit for fight! Visst, lite tröttare och grinigare, men ändå på alerten. För bara ett par månader sedan kollade jag upp honom ordentligt på Valla djurklinik (ultraljud på hjärtat samt stort blodstatus) och allt såg fint ut. Så jag hoppas vi har många fina år kvar tillsammans! <3

I oktober reste jag utomlands för första gången. Jag, Linus och hans pappa drog iväg på en långweekend till London. Och det visade sig att jag är flygsjuk. Så nästa gång jag ska flyga ska jag prova åksjuketabletter först...
Det var roligt i London och vi hann med massor undervåra fyra dagar där. Bäst var ändå de här grabbarna:

                                        Det kryllade av ekorrar! Och inte var dom rädda heller.

Självklart bestod resan av mer än ekorrar! ;-)      Vi var på diverse museér, fotbollsmatch, madame tussads mm.

Det var en snabb sammanfattning utav mitt år! 2012 var ett bra år, men 2013 ska bli ÄNNU bättre! :-D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar