måndag 25 februari 2013

Tävlingssäsongen har börjat!

Och vilken toppenstart det blev på säsongen! Både Teddy och Frodo gick in och körde varsitt nollat lopp i första hoppklassen! =)  

Tiden räckte dock inte till några högre placeringar (Frodo 16:e plats, Teddy 18:e plats) men det var så gott att få till nollade lopp! =)

Andra hopploppet blev även det en nolla för Teddys del. Klurig bana, så vi lyckades knipa en femteplacering och SM-pinne! :-D     Tjoho, bara två till nu så blir det visst ett SM till för Teddy! =)
Blev ingen film på det loppet dock. Johanna och jag hade startnumrena direkt efter varandra och då var inte filmningen det vi prioriterade.

Agilitybanan var även den lite småklurig, men Teddy kämpade sig runt nollad... med 6 nånting i tidsfel visserligen, men har man varit så duktig innan får man vara lite trötter i sista loppet! ;-)Hemvägen förde med sig lite spänning i form av "nära-älg-upplevelse". Mellan Svartå och Laxå (där det alltid finns mycket älg) mötte vi en bil som lite snabbt blinkade med helljusen åt oss (det var mörkt ute). Jag sa lite med glimten i ögat "och vad blinkar du på då j-vla idiot??". I nästa sekund kommer en älg farandes från dikeskanten. Ups! Jag väjde över på andra sidan vägen och älgen stannade till och vi klarade oss alla helskinnade ur det hela! Blev dock en aning skakis efteråt för det var inte många meter från att det kunde ha smällt. Och hädanefter ska jag aldrig mer svära åt en bilförare som bara vill mig väl! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar