fredag 4 oktober 2013

Lyxfredag

Har haft en ledig dag idag. Och vad jag har NJUTIT och haft det underbart! =)     Vaknade halv åtta, utvilad och nöjd. Tänkte ta en lite längre morgonpromenad med hundarna, men Teddy tyckte det var alldeles förfärligt eftersom han inte hade fått sin frukost! Så det var bara att vända och gå hem igen... för är man 11 år får man faktiskt sin vilja igenom ibland! ;-)
Efter lite småpyssel hemma blev det ett besök hos frisören, nu skulle det slitna rufset bort och ersättas med nåt coolt och trendigt! ;-)

                                                                Före frisörbesöket


                                                               Och efter besöket! =)

Frisören fick helt fria händer både vad gällde färg och klippning och jädrans vad nöjd jag är med resultatet! Jag rekomenderar starkt Beautybox i Motala, då blir man så här snygg! ;-)

Sen var det bara åka hem, hämta hundarna och ut till klubben där Linus, Myran och Jaffa mötte upp. Förutom den sedvanliga running-träningen stod även bakombyten på schemat med Jagge. Running-träningen känns bättre och bättre för varje gång nu, vi hade ju ett rejält bakslag för ett par veckor sedan, men nu har vi "hittat" varandra! =)

                                                                Så här såg det ut idag.

Känns som det kommer gå riktigt bra i framtiden! =)     Nästa lördag är det officiell debut, då får vi se vad vi behöver träna mer på den närmaste tiden. Gissningsvis en hel del handling... Jag har varit noga med hinderinlärning och fartövningar men handlingen har hamnat lite i skymundan. Trots det tycker jag att bakombytesträningen gick jättebra idag, det är tur vi har husse som kan hjälpa matte vid kluriga saker! ;-)
Avslutningsvis körde vi en raksträcka och bara öste järnet! =)

Trötta och nöjda hundar när vi kom hem, så då passade vi på att åka och handla lite inför helgens festligheter då min älskling fyller 25 år! <3   Han blir alltså lika gammal som jag var när vi blev tillsammans för sju år sen. Jisses vad tiden går fort!

Och nu ikväll har jag och alla fyra hundarna gått en härlig skogspromenad med Malin och hennes två småvovvar, Olof och Rune. Så nu är vi alla nöjda över den här dagen och tillbringar resten av kvällen i soffan! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar