torsdag 14 mars 2013

Längtar efter våren!

Börjar bli riktigt trött på den här låååååånga vintern nu... Vill ha vår! Vill gå långa härliga SNÖFRIA promenader i skogen! Vill träna UTE! Inspirationen börjar tryta när jag hela tiden tränar allt inne i lägenheten.
Teddy och Jagge är visserligen jätteduktiga på det vi tränar men för att komma vidare skulle jag behöva aningens mer utrymme än vårat vardagsrum kan erbjuda... Därav bristen på blogginlägg. Det känns bara som jag skulle upprepa tidigare inlägg vad gäller hundträningen.
Men snart... Då kommer våren tillslut och inspirationen kommer att flöda fritt igen! =)     Och Jagge ska gå fortsättningskurs från vinterns grundkurs i agility. Och Teddy ska gå rallylydnad. Och vi ska ut och träna och ha kul! =)

I helgen har det varit tävling både lördag och söndag. De flesta loppen är filmade men inte upplagda på datorn än, så det kommer senare. Teddy har varit duktig men farten har sinat lite. Därav inga höjdarplaceringar. Men han är duktig, min ögonsten! <3    Snart 11 år och fortfarande fit for fight. Det känns underbart! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar