fredag 10 maj 2013

Dags för en liten uppdatering!

Jisses, bloggen har kommit helt i skymundan sista tiden! Har haft säkert tusen saker att skriva om, men sen har det inte blivit av. Men här kommer en liten snabbresumé!
Teddy har kvalat till SM! =)    Helgen före midsommar åker vi till Falkenberg för Teddys sista SM, hoppas vi avslutar karriären med stil! ;-)    Eller ja, han ska inte gå helt i pension, vi kommer fortfarande åka på tävlingar i närheten, både klass 3 och inoff. Och samtidigt går vi sakta men säkert över till lite rallylydnad. där han gjorde sin debut den 1:a maj. Inoff dock, men likväl en debut! ;-)   Jag tyckte att det gick åt skogen, men domaren var väldigt generös med poängen så vi slutade på 74 poäng vilket skulle ha blivit ett godkänt "lopp" om det varit officiell tävling. Den officiella debuten har vi nästa helg, då ska vi iväg och köra rally både lördagen och söndagen.
Jagge har gjort jättekliv framåt de senaste veckorna. På bara två veckor gick vi från 4-pinnars-slalom till att köra ett 12-pinnars-slalom, alldeles rätt och dessutom med bibehållen fart! =)   Även på gungan imponerar han med att springa full fart ända upp för att sedan tvärbromsa längst ut och står kvar tills gungan slagit i marken och han får sitt frikommando. Måste filma ett pass snart igen! =)

Idag har vi gått en härlig långsväng med Mia och hennes cockrar. Stötte på en huggorm som säkert var runt 80 cm lång. Den låg väl synlig så hundarna kopplade jag upp direkt!


Då herr huggorm vägrade att flytta på sig fick jag leka lite Steve Irwin medans Mia höll alla hundarna på säkert avstånd...


Skillnaden mellan mig och Steve Irwin är dock att jag inte tar i en giftorm med mina händer, utan är lite fegare och använder pinne till hjälp. ;-)    Jag la ormen lite fint en bit in i kanten från vägen så vi kunde passera med hundarna.

Lite andra fina kort från dagens promenad:
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar