söndag 23 juni 2013

Lugnet efter

Lugnet som infinner sig hos fyra hundar som är nöjda och tillfreds efter varsitt blodspår. Underbart! =)
Fyra små liv som ligger förnöjt utspridda i lägenheten och knaprar på varsitt ben. Deras dag är fulländad!
Myran har idag för första gången fått prova på ett fullångt spår (ca 600 meter) med fyra vinklar och ett bloduppehåll på ca 10 meter, precis som på ett anlagsprov. Det redde hon ut på 22 minuter med lite trassel vid blodupphållet, annars var det riktigt bra! =)    Så lite mer träning på bloduppehåll, sen är hon redo för ett riktigt anlagsprov! =)
Teddy var idag väldigt noggrann och strategisk i sitt spår, helt mot vad han brukar vara. I vanliga fall kör han på som en bulldozer från början till slut, oftast med lite fel här och där då han hamnar för långt från spåret och måste ta sig tillbaka. Men idag var han klockren! =)
Jaffa som brukar ta det lugnt var istället den som drog på mest idag. Lite strul vid en vinkel, men det redde hon ut och hittade sen fram till klöven. =)
Och sist (och minst ;-)) ut var lilla Jagge! Bloddroppe för bloddroppe tog han sig sakta men säkert framåt utan några utsvängningar tills han kom fram till sin klöv. Lite mer träning (speciellt på längre spår!), sen får det kanske bli ett anlagsprov även för honom! =)
Nu blir det vila ett par timmar innan vi tar en längre söndagspromenad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar