måndag 1 april 2013

Gåsahoppet 2013

Då var årets Gåsahopp över för i år. Det har varit jättebra! Teddy öppnade upp helgen med att ta en SM-pinne i hopploppet i fredags! =)  På Jagges 1-årsdag dessutom! Så nu är det bara en ynka liten hopp-pinne kvar!
Totalt har vi hindernollat fem utav sex lopp i helgen, alla med tidsfel dock. Älskade lilla gubben börjar verkligen sina i farten på äldre dagar! <3   Men vad gör det när han har så otroligt roligt? =)    Innan loppen är han alldeles tokigt taggad och hoppar, studsar och skäller! <3
Vädret har inte visat sig från sin bästa sida. Både i fredags och lördags vaknade vi upp till skånsk snöstorm... Men gårdagen bjöd på strålande sol och blå himmel, alltid något! =)    Tyvärr fick Frodo ont i ryggen under första loppet igår, så andra loppet strök sig Johanna. Tack och lov fanns det duktiga hundfysioterapeuter på plats som kunde hjälpa Frodo att lossa på spänningen i ryggen. Tänk om det fanns möjlighet till det under varje tävling, vilken lyx! =)

Imorgon ska Jagge HD/ED-röntgas, patellaundersökas och vaccineras. Älskade lill-killen är ju ingen valp längre, han har blivit vuxen och får gå på "vuxenundersökningar"! ;-)     Nästa tisdag drar vi igång nästa kurs, hinderinlärning. Som jag har längtat! =)    Och på söndag börjar Teddys rallylydnadskurs, spännande! =)
Äntligen börjar det hända saker, alltså är våren nästan här! =)
Det märktes idag när Linus och jag var ute och gick med hundarna på isen i Varamon. Underbart väder! Och det sjöng som bara den i isen, trodde jag skulle braka igenom när som helst, men den är fortfarande väldigt tjock och det går massor med folk där fortfarande så nån större fara var det nog inte! ;-)    Jagge var överlycklig över att få springa av sig ordentligt på första gången på två veckor! <3    Nu sover han (och resten av flocken med för den delen) gott i soffan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar