lördag 26 maj 2012

13 (eller ja... 12 är det ju nu! =))

Får bli ett snabbt inlägg om dagen då det egentligen är dags att sova för morgondagen! ;-)
Tävling i Kumla. Med bästa kompisen Johanna såklart! Först ut var agilityloppet. Jag värmde upp extra, extra noggrant då det här var min första tävling sen min muskelbristning under påskhelgen. Teddy kändes laddad, men han var lite tagen av värmen. Under loppet vågade jag inte riktigt springa fullt ut, men trots lite "fegkörning" hamnade vi slutligen på en 8:e plats med SM-pinne! :-D
Här kommer loppet.Hopploppet blev även det ett nollat lopp, men då det var många nollor i mål hamnade vi på en hedrande 18:e placering. Har ingen film på det då Johanna och jag hade startnumrena nästan direkt efter varandra.

Nöjda och glada med dagen åkte vi vidare för en trevlig promenad i elljusspåret i Åmmeberg. Det är en väldigt fin runda! På vägen dit berättade jag för Johanna om när jag bodde i Åmmeberg och såg den största huggormen jag nånsin sett just längs med den rundan. Typiskt såklart... För när vi väl var framme och hade börjat gå så ser jag hur Frodo precis är på väg rakt mot en huggorm... Jag vrålade till och Frodo stannade och stod still... på huggormen! Ormen gjorde ett utfall och det såg ut som den bet Frodo i ena frambenet. Snabbt fram för inspektion! Både Johanna och jag klämde och kände och kollade igenom Frodo flera gånger utan att se något. Vi bestämde oss för att fortsätta gå och stanna för inspektion med jämna mellanrum. Vi hade hela tiden ett kort avstånd tillbaka till bilen. Det gick 15 minuter, ingenting. 30 minuter, fortfarande ingenting. Väl tillbaka vid bilen undersökte vi honom igen men ingen svullnad, inga märken och inget påverkat allmäntillstånd. Pratade med veterinären och han sa att vi kunde avvakta lite till, men vid minsta tecken på något skulle vi åka till kliniken med honom. Nu är det massor med timmar sen det hände och jag har inte hört något från Johanna så allting verkar ha gått bra! Troligen varnade ormen bara utan att hugga. Vill inte tänka på hur det kunde ha gått... =(     Älskade lilla Frodo! Din tokstolle! <3

Här kommer förresten en snygg bild på mina byxor! ;-)
Som tur var hände det här inte under tävlingen, utan efter promenaden när jag satte mig ner på huk och skulle kolla igenom Frodo en gång till. Tänk om dom hade spruckit under tävlingen! Jag som inte hade några extrabyxor med mig!
Hade varit grant att springa såhär under loppen... ;-)

Teddy väntar på att få komma ut och köra. =)

2 kommentarer:

  1. Ormar biter ju ibland utan att släppa gift, så kanske den gjorde?

    SvaraRadera
  2. Ja, det var antingen det eller att den bara gjorde ett utfall utan att hugga alls. I vilket fall som helst är vi glada för det! =) Numera bär jag med mig betapred på promenaderna.

    SvaraRadera